مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دستور تخلیه فوری و مطالبه اجور معوقه و شارژ و قبوض و خسارات احتمالی

با سلام
بنده یک واحد اپارتمان با قولنامه بنگاهی و امضای دو شهود اجاره داده ام و مستاجر از شروع قرارداد به پیگیری های مکرر حتی مبلغ رهن را تکمیل نکردن و مدت 5 ماه اجاره و شارژ و کلیه قبوض را به بهانه کرونا پرداخت نکرده و بنده با فشارهای مدیر ساختمان مجبور به پرداخت هزینه های زندگی ایشان شده ام، با توجه به اینکه مدت قرارداد به پایان رسیده و بنده اپارتمان را به مبلغ ناچیزی اجاره دادم و مستاجر با پرخاشگری و ناسزا از تخلیه ملک امتناع میکند و مبلغ رهن ایشان تمام شده چطور میتونم دستور تخلیه فوری بگیرم و بدهی های ایشان را مطالبه کنم
پیشاپیش بابت راهنمایی شما متشکرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید. توصیه می شود مشاوره دقیق بگیرید و دادخواست های خود را توسط وکیل تنظیم نمایید تا بیش از این متضررنشوید