مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص انباری

با عرض سلام و احترام
من امسال در یک مجتمع مسکونی 30 واحدی یک واحد خریداری کردم که در ابتدا گفتند انباری و پارکینگ دارد و در مبایعه نامه اصلی با هولوگرام هم چنین نوشته شده است. حالا مشخص شده انباری نداره و فقط پارکینگ در سند می‌باشد. بنده از طریق اظهارنامه طرح شکایت کردم و فروشنده گفت که بیا با صحبت حلش کنیم. امروز که رفتم گفتن که پول انباری را به صورت یک دوم از هر متر پرداخت می‌کنند. خواستم بپرسم این مبلغ درست هست یا خیر. بنده ملک را به مبلغ 690 میلیون خریداری کرده ام و الان یک دومش برای 2 متر یعنی 10.300 میخواهد بدهد تا من از شکایت منصرف شوم. آیا این مبلغ کافیست یا این مدل محاسبه اشتباه است. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مبلغ را شما با توجه به ارزش پارکینگ برای خودتان تعیین می کنید به طور مثال در برخی از مناطق تهران قیمت پارکینگ از قیمت یک واحد در برخی از شهرها گرانتر است