مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان و راست نشدن کمر

ممنون. هفت ماه از تصادفم گذشته و دوماه طول درمان دادن اما وقتی میشینم دیگه کمرم راست نمیشه فقط باید بخوابم یا راه برم و رو زمین بشینم آیا با این وضعیت دیه کامل میدن بهم؟ یا اونقدر طول درمان بهم میدن تا بگم کمرم درست شده؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر.آنقدر طول درمان می دهند تا اینکه یا خودشان بگویند پایان درمان ویا خودتان بخواهید پایان درمان شود.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،طول درمان بستگی به نظرپزشک دارد.موفق باشید

پرسشگر :

ممنون.یعنی همش طول درمان میدن تا روزی که من بگم کمردرست شده وده درصد دیه بدن بهم نه دیه کامل؟

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

به هر حال طبق نظر پزشک متخصص مورد ارجاع باید مدت زمان مورد تشخیص سپری بشه اگه نیازی به تمدید باشه باید تمدید بشه..با توجه به اینکه خیلی از افراد جهت بیشتر گرفتن دیه وانمود میکنن که قسمت مورد اسیب قابل معالجه نمیباشد

امین گرجی

جناب آقای امین گرجی :

سلام طول درمان تا جایی داده میشود که امید به بهبودی باشد در هرصورت بستگی به نظر پزشک متخصص دارد

علی سلیمانی

علی سلیمانی:

اگر فکر می کنی هنوز صدماتی هست که مورد توجه پزشکی قانونی نبوده باید از مرجع قضایی بخواهی مجددا جهت معاینه به پزشکی قانونی بفرستد دیه بر اساس گواهی پزشکی می باشد

مهدی جهرمی

مهدی جهرمی:

دیه طبق نظر پزشکی قانونی معیین میشه