مشاوره حقوقی رایگان - اجرای وصیت نامه دست دارمی شخص متوفی توسط وصی اش

با سلام و عرض ادب
پدرم وصی از سال 64 که 14 سال سن داشت توسط پدر مرحومش که میخواست به سفر حج بده وصی تعیین شد. و پدربزرگ وصیت نامه سال 64 اش را نوشت و محضری کرد.
تا اینکه پدربزرگم حدود یکسال قبل از مرگش یک وصیت نامه در حضور چند شخص بصورت دست دارمی تنظیم کرد و به پدرم داد تا اموال و املاک ایشان را پس از فوتش بدین شکل رسیدگی و حق خودش و سایرین را در آن مشخص کرد.
حال با این وجود میخواستم سوال کنم که پدر من بعنوان وصی میتواند بصورت کاملا قانونی (با وجود اعتراض ورثه) وصیت نامه جدید (وصیت دستدارمی) پدر مرحومش را اجرا کند؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام سوال شما شفاف نیست اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین یا تماس بگیرید.