مشاوره حقوقی رایگان - عمل لابیا پلاستی

سلام من یک سوال جرایم پزشکی دارم ممنون میشم پاسخ بدین . من الان یک هفته هست که عمل زیبایی لابیا پلاستی انجام دادم . نه تنها زیبا نشده بلکه بسیار زشت شده و کلا آسیب زده حتی به راحتی نمیتونم راه برم میخواستم بدون من اگه شکایت کنم آیا میتونم به نتیجه ای برسم یا آخرش همه چی باز به نفع پزشکه .

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام درصورتی که مشکل ایجاد شده باشدو نتیجه عمل بدلیل عدم رعایت موازین پزشکی بوده باشد بله میتوانید شکایت مطرح نمایید