مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مجدد

با سلام و خسته نباشید. همسر من در سال 98 محکوم به پرداخت، 3 کیلو و نیم طلا شده اند. به علت این که شاکی قبل از درخواست اعسار همسرم اجرائیه گرفته بودن همسرم در دادگاه شرکت نکردن و وکیل و شهود ایشان حاضر بودند. اما درخواست اعسار و تجدید نظر هم رد شد. اکنون حدود 8 ماه از تاریخ تجدید نظر میگذرد و حدود 15 روز است که همسرم در زندان است. درخواست اعسار مجدد داده. حال با شرایطی که عرض کردم و مبلغ بالای بدهی که مربوط به طلا هست که اکنون خیلی بالا رفته. احتمال قبول شدن اعسار وجود دارد یا خیر؟ ممنونم

پاسخ ها :

تقاضای اعسار مجدد بدهکار اعسار مجدد از پرداخت بدهی اعسار مجدد از پرداخت بدهی طلا اعسار مجدد بدهی اعسار مجدد اعسار