مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مجدد

باسلام بنده شخصی را محکوم کردم خلاصه اعسار داد و پذیرفته شد و با جلب توانستم 10قسط را بگیرم باز بعد دو سال جلب و زندانی شد ابلاغیه آمده مجدد جهت شنیدن شهود برای اعسار فلان تاریخ بیایید. آیا باز به حکم اعسار می تواند درخواست دهد و مبلغ مانده 90 میلیون است ماهی 2100000
سپاسگزارم

پاسخ ها :

تقاضای اعسار مجدد بدهکار اعسار مجدد بدهکار اعسار مجدد اعسار بدهی اعسار