مشاوره حقوقی رایگان - مصادره خودرو

سلام، ماشین من حدود 6 ماه پیش دزدیدن و بعد از سه روز پیدا شد. چون من ماشین رو قسطی خریده بودم سند به نام من نبود. من نمی تونستم که ماشین رو از پارکینگ در بیارم. صاحب ماشین هم قبول نکرد که بیاد و در بیاره. میگفت اول باید پول کل ماشین رو بدی بعد من بیام ماشین رو در بیارم. منم اون زمان دستم تنگ بود و نمی تونستم که پولش رو بدم. نزدیک 6 ماه ماشین تو پارکینگ موند. من چند روز پیش پول صاحب ماشین رو دادم و ماشین رو به اسم خودم زدم. همه کاراشم کردم تا برم از پارکینگ دربیارم. ولی باز هم ماشین رو به من ندادند. حتی رفتم شکایت کردم و از دادگاه نامه بردم ولی باز هم ماشین بهم ندادن. گفتن که دولت ماشین شما رو مصادره کرده. حالا من چیکار باید بکنم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ببینید علت مصادره چه بوده؟ دولت بدون دلیل ماشین اشخاص را مصادره نمیکند