مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام .
اگر ضامن کسی بشیم و فیش حقوقی در دادگاه بگذاریم، به دلیل اینکه طرف باید دیه میداد در دعوایی که شده و انگشت دست کسی را شکسته. و ضامن شده ام. اگر آن طرف که من ضامنش شده ام در دادگاه حاظر نشود چه اتفاقی می افتد. با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فلسفه ضمانت ،حاضرنمودن متهم به دادگاه میباشد،درصورت عدم حضور،وثیقه به نفع طرف دعوی مزایده میرود.موفق باشید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر متهم را نتوانید حاضر کنید وجه الکفاله از شما اخذ می گردد موفق باشید