مشاوره حقوقی رایگان - احراز موج گرفتگی

سلام بنده جانباز 20 درصد بنیاد و سابقه 70 ماه جبهه دارم و نوار عصبی گوش گرفته و مشخص شد کاهش شنوایی شدید دو طرفه دارم که توسط کمیسیون عالی سپاه تایید و احراز شد که این نوع کاهش شنوایی از اثرات جنگ هست منتها کمیسیون احراز بنیاد مدرک همزمان خواسته میخواستم ببینم میتونم از مدرک همزمان ترکش پا بهمراه نوار عصبی گوش برای احراز موج گرفتگی در کمیسیون بنیاد استفاده کنم و ایا تایید میشود؟چون مدرک همزمان موج وسابقه بستری ندارم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر.ترکش پا ربطی به عصب گوش ندارد.در واقع اون کمیسیون مدرکی دال بر تقارن زمانی بین زمان حضور شما در جبهه و بروز سانحه منجر به کاهش شنوایی میخواد.اونها میخوان مطمین بشوند که این اتفاق در زمان حضور شما در جبهه و مربوط به همان زمان هست.ترکش پا نمی تواند چنین تاییدیه را در اختیار کمیسیون قرار دهد.در واقع کمیسیون سپاه فقط مشکل افت شنوایی را تایید نموده است.کمیسیون نگفته این افت شنوایی و آسیب عصب گوش ناشی از جنگ و در زمان حضور شما در جبهه پیش آمده است.اونم در شرایط حاضر که فاصله زمانی زیادی بین زمان حضور و ضایعه حادث شده وجود دارد.ضمنا علت این مشکل صرفا جنگ نمی تواند باشد.افت شنوایی به لحاظ پزشکی علل گوناگون دیگری هم میتواند داشته باشد.ضمنا کمیسیون پزشکی به صورت تخصصی به قضیه نگاه خواهد کرد و یحتمل شرح حالی هم از شما بگیرند.موضوع بیشتر جنبه فنی و تخصصی دارد تا وجهه حقوقی.کشف رابطه بین ضایعه و علت بروز آن یک موضوع فنی است و ارتباطی به وکیل ندارد.