مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از سپاه

سلام وقتتون به خیر میخواستم بدونم کسی که نیروی استخدامی در بخش امنیت شبکه یکی از نیروهای و تعهد 10 ساله داره چطوری میتونه از سپاه خارج شه؟ اصلا این اجازه رو بهش میدن؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تقاضای خودتون رو مبنی بر این مورد به کارگزینی ارایه بدین تا بررسی بشه

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

میتونه استعفای خودش را تقدیم کنه.به هر حال اونها بررسی میکنن پاسخ میدهند.جایی درج نشده که فلان شغل نمی تواند تقاضای استعفا داشته باشد.