مشاوره حقوقی رایگان - حق زراعت

سلام خسته نباشید.
بنده کشاورز هستم و حدود 4 هزار متر زمین را کشاورزی میکنم.
اکنون قرار است، جاده‌ای توسط شهرداری احداث شود و زمین اینجانب توسط شهرداری تصرف گردد.
بنده سندی مبنی بر مالکیت این زمین ندارم ولی 40 سال است که در آن زراعت میکنم و مالک و خان این زمین فوت کرده است و دیگر کشاورزان گواهی میدارند که من 40 سال است که این زمین را کشاورزی میکنم و در اختیار من بوده است.
ولی اکنون شهرداری قصد در تصرف این زمینها به زور دارد و بدون پرداخت وجه و توافق با اینجانب.
اگر ممکن است من را از لحاظ حقوقی راهنمایی کنید.
با تشکر از زحمات شما.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

این قبیل اراضی زراعی فاقد سند هستند برای اخذ سند باید اقدام کنید