مشاوره حقوقی رایگان - دفترچه بیمه نیروهای مسلح

سلام من سرباز ارتش هستم . به ما یه دفترچه بیمه نیروهای مسلح دادن ، میخاستم بدونم چطوری میتونم از این استفاده کنم ؟؟

من دندونم درد می‌کنه ، زنگ زدم به بیمارستان بعثت ، گفت اگر میخای از دفترچه استفاده کنی باید برگه اعزام به بیمارستان بگیری از یگان بیاری وگرنه آزاد حساب میشه..

الان دقیقا باید من چیکار کنم ؟؟ تا حالا استفاده نکردم ،، لطفاً راهنمایی کنید مرسی..

پاسخ ها :

دفترچه بیمه نیروهای مسلح دفترچه بیمه سربازی دفترچه بیمه سربازی