مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

خسته نباشید. من و خانمم جدا شدیم. بعد طلاق متوجه شدم که تمام طلاها و سند و کارت ماشین و لوازم با ارزش را از منزل خارج کرده. فقط فاکتور 40گرم از طلاها رو دارم. ماشین هم قولنامه اش بنام من نیست. سال93 هم مبلغ 10میلیون پول داد برادرش که پس نداد پول من بود بدون اجازه من داد و مدرکی ندارم. آیا راهی هست من بتونم ادعای اموالم رو بکنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام البینه علی المدعی شما اگر ادعایی دارید باید بتوانید ثابت کنید و اگر دلیلی ندارید از سوگند استفاده کنید موفق باشید