مشاوره حقوقی رایگان - چطور مشکل اعصاب روان از طریق پزشکی قانونی مطرح شود

باسلام از طریق پزشکی قانونی چطور مشکل مطرح کنم و اثبات بیماری از طریق پزشکی قانونی چگونه است آیا طلاق با زوجه هست ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام زوج اقدام به کتک زدن زوجه نموده است وحتی قاضی به زوج گفته باید بری پیش روانپزشک .وپرونده کیفری داره آیا میتوان از قاضی درخواست پزشکی قانونی نمود که روانپزشک بررسی کنه چون من میترسم پارتی داشته باشه و روانپزشک نظر قطعی ندهد ببخشید سوال یه کم نامفهوم بود؟

تشخیص بیماری روانی در پزشکی قانونی طلاق به دلیل بیماری روانی همسر طلاق پزشکی قانونی