مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص بیماری روانی در پزشکی قانونی

سلام. من شکایتی داشتم و در پزشکی قانونی و همین طور معاینات دکتر اورژانس، درخواست معرفی به روانپزشک نمودم تا عارضه های روحی روانی وارد شده در من رو که سبب این شکایت شده رو تشخیص بدهند.
نامه رو پزشکی قانونی دادن که معرفی به روانپزشک بشم. بعد از ملاقات با روانپزشک در 5 دقیقه اول جلسه اول روانپزشک تشخص بیماری و اختلال روانی حاد رو در من گزارش دادن که مسبب درگیری ها و همه اتفاقات افتاده شده من میشد و جلسه دوم تعیین کردن برای ملاقات دیگر همکارانشون و بنده نتونستم وقت بگیرم و نامه رو هم گم کردم.
آیا در مراحل ارسال باقی پرونده توسط پزشکی قانونی به دادسرا وقفه ایجاد میکنه و حتما باید نامه روانپزشک هم که خودم اصرار به معرفی داشتم هم ببرم؟ اگر دوباره روانپزشک رفتم آیا امکان اعتراض به گزارش و تشخیص داده شده توسط روانپزشک توسط وکیل را دارم که پرونده باز شده در دادسرا به ضرر بنده تمام نشود؟

پاسخ ها :

تشخیص بیماری روانی در پزشکی قانونی پزشکی قانونی