مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند به دلیل جعل امضا

با سلام و احترام.
زمینی داشتم در یکی از شهرستان ها که با مبایعه نامه از پدربزرگم دریافت کردم. همسرم مراحل ساختش را با کمک های نقدی از پدرم انجام داده. برای شهرداری هم به نام خودم اقدام کردیم. الان متوجه شدم همسرم بدون اطلاع من و با جعل امضای من، قولنامه جعلی نوشته و تا ثبت سند، تحت عنوان سند تعهد غیر مالی در یکی از دفاتر معتبر شهرستان پیش رفته. اقدام برای انشعاب آب و گاز و برق کرده. آیا سندش معتبره؟ بدون معرفی ایشون به عنوان مجرم میتونم برای ابطال سند اقدام کنم؟ مدارکم؛ امضای جعلی، شاهدی که آشنا هست و تحت تاثیر ایشون امضا کرده و مهر و نام دفتر ثبت املاک در قولنامه نیست. احتمالا با مدارکی که از نسق پیشین داشته اقدام کرده. ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام در صورت اثبات جعلیت، مرتکب جرم جعل شده است و می تونید اسناد صادره را باطل کنید