مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند و تحویل آپارتمان

خسته نباشید. بنده در تاریخ96/7/17یک واحد آپارتمان را فروخته ام که قرار شد در تاریخ 96/10/30 65 میلیون پول از خریدار بگیرم و سند را به نامش بزنم همچنین در تاریخ97/4/1با دریافت 35 میلیون دیگر کلید آپارتمان را تحویلش بدهم. اما در تاریخ 96/10/30 چون مدارکم برای انتقال سند حاضر نبود خریدار 65 میلیون را به من نداد و عدم حضور هم نگرفت ولی چند روز بعد برایم اظهار نامه فرستاد من هم در تاریخ 96/4/1آپارتمان را به خریدار تحویل ندادم. آیا خریدار میتواند از من شکایت کند و درخواست خسارت داشته باشد بابت تنظیم سند و تحویل ملک؟ ضمنا هزینه هر روز تاخیر عدم انجام تعهد 50 هزار تومان است و آیا میتواند درخواست اجرت المثل کند؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر شرط وجه التزام شده همان مبلغ را می تواند مطالبه نماید بهتر است به تعهداتتان عمل کنید موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به دردسرمی افتی،باهم کناربیایید.موفق باشید