مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار

با سلام
اگر پیمانکار قسمتی از کار را برخلاف تعهداتش انجام دهد و مورد تایید ناظر کار نباشد در این صورت ناظر کار باید جهت تعطیلی کار به پیمانکار هشدار کتبی دهد و یا کارفرما؟؟

پاسخ ها :

سید محمد نوابیان قمصری

جناب آقای سید محمد نوابیان قمصری :

درود بر شما
در این سوال مشخص نیست که موضوع قرارداد ساخت و ساز ملکیست و یا موضوع دیگر .
به طور عمومی ناظر میتواند ضمن اظهارنامه کتبا مراتب را به اطلاع کارفرما و پیمانکار برساند تا کارفرما به عنوان ذی نفع با اقدام قضایی عمل نماید .
چنانچه فرض سوال ساخت و ساز ملکی در محدوده شهر ها باشد ناظر از طریق شهرداری میتواند کار ساخت و ساز را متوقف نماید .
موفق باشید