مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات مسکن مهر توسط پیمانکار

یک واحد آپاتمان در پروژه مسکن مهر شهر رستم آباد گیلان با پیشرفت بالای 95درصد در تیرماه سال99 به صورت معاملات ثانویه خریداری و توسط فروشنده کلیه مدارک در اداره کل مسکن و شهرسازی بنام بنده منتقل گردید و با پیمانکار پروژه مسکن مهر نیز تسویه گردید و بانک مسکن نیز اقساط بندی به نام اینجانب صادر و تاکنون 5قسط پرداخت شده است، اکنون پیمانکار نسبت به تکمیل آپارتمان شامل جایگذاری شیشه دوجداره، سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام، عدم سفیدکاری راه پله ها، نصب کنتور آب و گاز اقدامی ننموده است، حاضر به مذاکره نیست و تعهدات خود را طبق فرم پیش قرارداد انجام نداده است و البته بنده از فروشنده قولنامه دارم و کلیه اسناد در مسکن شهرسازی و سامانه به اسم من میباشد، لطفا راهنمایی فرماییید،باتشکر

پاسخ ها :

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

می توانید الزام اورا به انجام تعهد از دادگاه بخواهید