مشاوره حقوقی رایگان - کارت هوشمند ملی در شهر دیگر

با سلام من متولد تهران و منزلم تهران است ولی در شهر بوشهر کار می‌کردم و دو سال پیش در دفتر پیشخوان بوشهر برای کارت هوشمند ملی ثبت نام کرده ام اکنون که به تهران بازگشته ام برای کار و رسید ثبت نام کارت هوشمند خود را گم کرده ام و برای باز کردن حساب بانکی رسید را می‌خواهند
باید چی کار کنم
از دفاتر پیشخوان تهران هم رسید دوباره بهم میدن یا حتما باید برگردم بوشهر از همون دفتر قبلی بگیرمش
و سوال دوم
اینکه کلا اگه بخوام آدرس پستیم عوض کنم که وقتی کارت ارسال شد بوشهر نره بیاد تهران باید چیکار کنم دفتر پیشخوان رفتم گفتم نمیدونیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.