مشاوره حقوقی رایگان - عدم وجود سند خودرو

سلام حدودا 4 ماه قبل ماشینی از بنگاه خریدم که سند و برگ سبز خودرو موجود نبود و بنگاه دار به کذب گفت که سند رو فرستاده به شهر محل سکونت صاحب سند که وکالت بزنه و در متن قولنامه هم متن فوق را قید کرد و همچنین نوشت که هر گونه مشکل به پای بنگاه میباشد . اکنون بعد از گذشت چند ماه گفتن که سند نیست ماشین رو برگردونید به قیمت 15 تومن زیر قیمت بازار .
چه راهی دارم که ماشین رو به نام خودم بزنم فقط با قولنامه و کارت ماشین و بیمه .؟
یا اینکه حداقل به قیمت بازار ماشین رو برگردونم ؟ ممنون