مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام، من در تاریخ 99/4/29 عابر پیاده بودم، یک پراید از پشت بهم زد و فرار کرد. نتیجه پزشکی قانونی، ساییدگی خارجه سمت چپ صورت، خونریزی زیر پرده سخت شامه عنکبوتیه و له شدگی نسج مغز، جراحت حداقل دامیه و گیجگاه چپ شده است. دیه من چقدر میشه؟ ممنون میشم جواب من رو بدین. خدا شاهده صفحه نمایش گوشیم هم خراب شده یعنی کلا خرابه جزء صفحه نمایش از کار بیکار و سر درد شدید. خدا هرچه می خواهید به شما با کمال رضایت بدهد. لطف شما زیاد.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین میزان آسیب و میزان دیه امری کارشناسی و در حیطه دانش پزشکی قانونی است