مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

با سلام، یک باب آپارتمان خود را با اجاره 45000000 ریال پول رهن و ماهیانه 6500000 ریال برای مدت یک سال اجاره دادم. با توجه به این که از تاریخ 1398/12/01 تا به امروز اجاره ای نداده است. لذا از شورا درخواست صدور تخلیه درخواست کردم. ولی شورای حل اختلاف درخواست بنده را رد کرده و رای نهایی صادر کردند. که به تاریخ سر رسید مانده است. ولی به نظر بنده، باید طبق ماده 14بند 9 صدور تخلیه را صادر میکرد. حال از شما سروران گرامی تقاضای راهنمایی دارم.
شایان ذکر است که اصلا به درخواست بنده هیچ توجه نکرده اند. تاریخ سر رسید 1399/06/31 می باشد. سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شورا فقط در صورتی دستور تخلیه می دهد که مدت زمان اجاره تمام شده باشد