مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری پدر به فرزند

با سلام.
پدر من بازنشسته هستن و تمام خواهر و برادرای من ازدواج کردن و مادرم از پدرم طلاق گرفتن.
فقط یه برادر 33 ساله دارم. میخوام بدونم تمام حقوق پدرم به میرسه؟ چه مقدار از اون به من میرسه؟ برادرم یه پاش مشکل داره و معتاده یا اون هم از این حقوق سهمی میبره؟

پاسخ ها :

دریافت حقوق مستمری پدر توسط فرزند حقوق مستمری پدر به فرزند حقوق بازنشستگی پدر به پسر معتاد حقوق بازنشستگی پدر به فرزند دریافت حقوق بازنشستگی پدر مستمری بازماندگان مستمری