مشاوره حقوقی رایگان - حکم تعدیل مهریه سکه

سلام با توجه به نرخ سکه که بصورت تصاعدی بالا میرود و برای بنده شرایط خیلی سخت شده
دادخواستی مبنی بر رسیدگی به تعدیل مهریه و پرداخت سکه تقدیم کردم دو سوال دارم :
1 -زمان پرداخت قسط بنده یک ماه دیگر میباشد آیا در زمان رسیدگی به دادخواست تعدیل مهریه من میتوانم تا زمان صادر شدن حکم پرداخت را به عقب بندازم
2- آیا میتوانم بجای سکه دادخواستی نویسم که از حقوق بنده صورت ماهانه مبلغی کسر گردد و به حساب ایشان واریز گردد که در صورت بالا رفتن قیمت سکه دچار مشکل نگردم