مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب دادرسی استفاده از سند مجعول - معاونت در جعل-اظهار خود و همسرش عنوان پدر و مادر طفل تازه متولد شد

من مربی دانشگاه هستم بچه دار نمی شدم در اینترنت دنبال آدم می گشتم. با کسی آشنا شدم که یک زوج جوان که ازدواج ثبت شده نداشتند و حامله بودند را انتخاب و معرفی نمود. من از ان خانم عکس گرفتم و دادم روی شناسنامه و دفترچه بیمه همسرم الصاق و ممهور کردن. در بیمارستان دولتی سزارین شد رفتم بچه رو بگیرم که حراست و دفتر حقوقی فهمیدن و روانه کلانتری و دادسرا شدم. الان ازادم و بازپرس قرار دادرسی داده. آیا جریمه من می تواند فقط مادی باشد و زندان نروم. آیا وکیل می تواند با توجه به شکایت دفتر حقوقی و صورتجلسه حراست و گزارش اعلامی /شهادت شهود/ اظهارات متهمان/ و اثبات وقوع بزه/ کشف شناسنامه مجعول و اظهارات و گزارش نماینده حقوقی بیمارستان انتساب بزه با توجه به انطباق موضوع مانحن فیه با مواد 535 و 631 قانون تعزیرات 1375 و تعزیرات 126 و 122 قانون مجازات 92 مستنداً به ماده 265 ایین دادرسی کیفری مصوب 1392 و اقرار به من کمک کند؟ 2شهریور 99 قرار دادگاه دارم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

حتما به یک وکیل مراجعه واز وی کمک بگیرید تا از شما دفاع کند