مشاوره حقوقی رایگان - عنوان کلاهبرداری و استفاده از سند مجعول

با سلام
بنده کارمند بانک هستم و بعلت پرداخت وام به عده ای که دارای مدارک شغلی جعلی بودند توسط بازپرس به عنوان کلاهبرداری و استفاده از سند مجعول کیفرخواست برایم صادر شده
از انجاییکه اقساط وام توسط وام گیرندگان در حال پرداخت است و مالی از بانک برده نشده و ضمن اینکه در قالب تسهیلات به انان پرداخت شده و وثایق شامل چک و سفته از انان اخذ شده و همچنین در پرونده صراحتا اعلام شده چه شخصی مدارک را برایشان جعل کرده و بنده فقط در استعلام مدارک شغلی قصور کاری داشته ام ایا در این اتهام جنبه شرعی و قانونی بودنش رعایت شده ، لطفا راهنمایی فرمایید . باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بنظر اتهامی متوجه شما نخواهد بود وصرفا قصور از جنبه کاری داشته ایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا کلاهبرداری محقق نشده است و فقط قصور و تخلف اداری صورت گرفته است چون جرم کلاهبرداری دارای شرایط خاصی میباشد که باید در دادگاه این شرایط اثبات بشود و چون کارمند بانک از وسائل متقلبانه استفاده نکرده
است و کارمند مالی را نبرده است و بابت اخذ وام ، وثیقه ملکی سپرده شده است پس کلاهبرداری محقق نشده است ولی ممکن است مشارکت در شبکه چند نفری کلاهبرداری باشد

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما اینطور برمیاید که ارکان کلاهبرداری محقق نشده است و صرفا قصور در انجام وظایف شما صورت پذیرفته است چرا که جرمدکلاهبرداریردارای شرایط خاصی میباشد که بنظر میرسد شامل این مورد نمیشود شما از وسائل متقلبانه برای بردن مال استفاده ننموده اید اما باز برای اشراف به موضوع نیاز به بررسی اوراق پرونده و دفاع شاکی میباشد و با دفاع صحیح امکان اخذ برائت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
اگر بدون سونیت بوده باشد صرفا تخلف انتظامی است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اعطای وام باید بر اساس بخشنامه های بانک مرکزی باشد و قضور از این امر میتواند مشمول تخلف اداری شود اما اگر شاکی بانک باشد و مدارک به طور صحیح بررسی و استعلام نشده باشد پدر شما میتواند تحت تعقیب قرار گیرد مشاوره تلفنی به همراه بررسی مدارک به شما پیشنهاد میشود

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام شخصی که مدارک جعل کرده قابل مجازات و البته قصور کارمند و مدیر و معاون در صورتی که به شخصی زیان وارد کند قابل پیگیری استموید باشید در صورت نیاز به مشاوره لطفا تماس بگیرید در خدمت هستم

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بله عنوان اتهامی صحیح هست حسب اظهارات شما واما دفاع از ان نیازمند مطالعه دقیق پرونده هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت عدم علم به جعل مدارک بنظر تخلف اداری محسوب می شود و فاقد ارکان کلاهبرداری می باشد

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
چون به بانک زیانی وارد نشده
و
شما هم سونیت نداشتید
باید تبریه شوید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ دقیق نیاز به مطالعه پرونده است اگرچه عنوان مجرمانه برای شما صحیح به نظر نمیرسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام کلاهبرداری محقق نشده است چون برای تحقق جرم کلاهبرداری ، باید متهم به وسایل متقلبانه متوسل شده باشد. و متهم مال دیگری را ببرد و اخذ مال دیگری بدون رضایت صاحب مال باشد و. ... که هیچکدام از این شرایط محقق نشده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود چون به بانک زیانی وارد نشده و شما هم سونیت نداشتید باید تبریه شوید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر بنظر بیشتر قصور در انجام وظایف است