مشاوره حقوقی رایگان - اولین جلسه رسیدگی مهریه در دادگاه حقوقی

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز و محترم و مدیریت سایت بی نظیر دادراه.

من در جلسه رسیدگی مهریه که شوهرم اعسار زده بود در اولین جلسه دادگاه حقوقی شرکت کردم. تا قبل از این، نزدیک نه ماه بعلت عدم حضور شوهرم و اعسارهای پی در پی ، پرونده مهریه م در شورا بود که دوماه پیش به دادگاه حقوقی رسید.
شوهرم دو شاهد اورد که بدون مدرک، و فقط با حرف گفتند که شوهرم ندارد!
من در همین جلسه مدرک سهام عدالت شوهرم را به قاضی دادم که قاضی گفت دست خودت باشد.
قاضی در جلسه اینطور بیان کردند که ده میلیون نقدی و ماهی یک تومن واسه پنج تا سکه م با شوهرم توافق کرد اما الان که رای اومده فقط ماهی یک تومن در اون درج شده و حرفی از ده میلیون نقدی اول نیست!
ضمن اینکه در رای نوشته که خوانده ، یعنی من، مدرک برای تمکن مالی شوهرم ارایه ندادم ! در حالیکه من برگه سهام عدالت رو به قاضی دادم!!
الان بیست روز وقت تجدیدنظر داده، من میتونم اعتراض کنم و سهام عدالت شوهرم رو ارسال کنم؟ و بگم که باید شوهرم حساب های بانکی شو معرفی کنه و همچنین حساب یارانه رو؟ چون تو این یک سال شوهرم حتی یارانه من و بچه هم را به من نمیده!!!
خواهشمندم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حتما اعتراض کنید.برای نگارش لایحه حتما از وکیل مسلط در این حوزه استفاده کنید‌.موفق باشید