مشاوره حقوقی رایگان - توقیف کردن خودروی انحصار ورثه ای

سلام. دو ساله پدرم به رحمت خدا رفته خواهر بزرگترم که پیشش زندگی می‌کرده الان اسباب کشی کرده از اونجا رفته کل وسایل منزل پدری رو فروخته و ماشین پدرم رو هم با خودش برده با تمامی مدارک . میگه ماشین رو به هیچ کسی نمی‌دم. داده شوهرش توی اسنپ کار کنه در صورتی که خودرو به نام پدرم می‌باشد. هیچ آدرسی هم ازش ندارم. چطوری میشه احقاق حق کرد. ممنون.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام می توانید تقاًای تقسیم تقسیم ترکه علیه خواهرتان در دادگاه مطرح کنید