مشاوره حقوقی رایگان - اخراج کارمند به واسطه عمل ارتشا

کامند شرکت نیمه دولتی هستم و مبلغ 20م تومن رشوه گرفتم و تحت فشار اعتراف هم کردم به این کار ایا شرکت در دادگاه بر علیه بنده از این اعتراف میتواند استفاده کند؟ ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اقرار کرده باشید اتهام ثابت میشه اما با دفاع ودر خواستهایی می توانید تقاضای تخفیف مجازات نمایید‌.در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید.09128889189