مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک

با عرض سلام
ملکی را به صورت قسطی یکساله با مبایعه نامه رسمی و تعیین ضرر و زیان خریداری نمودم .قرار شد بعد از وصول نیمی از چکها ملک تحویل اینجانب گردد و بعد از وصول تمام چکها سند رسمی تنظیم گردد.الان فروشنده از تحویل ملک در زمان مقرر خودداری میکند .از طرفی به عللی من نیز از خرید پشیمان شده ام .آیا میتوانم به علت عدم تحویل به موقع درخواست فسخ معامله را بکنم و اگر حاضر شد ملک را تحویل دهد با توجه به گذشت یکماه از تاریخ تحویل همچنان خواهان فسخ معامله باشم. درضمن آیا میتوانم جلوی چکها را ببندم و خسارت ضرر و زیان شامل کداممان میشود?

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فسخ شرایطی داردکه پاسخ به آن دراین سامانه امکانپذیرنیست.موفق باشید