مشاوره حقوقی رایگان - زمینی در برجاده

باسلام خسته نباشید زمینی از بر جاده خریداری کردم فروشنده 12.5 متر برایم حریم گذاشته حالا فردی آمده می گوید این حریم مال من است پولش را می خواهد آیا پول از طرف من می رسد یا از طرف فروشنده یا دهیار با تشکر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام حریم مخصوص قنات یا رود یا جاده شهری است و نقض حریم طبق قوانین مربوط به آب و قنات و شهر سازی ممکن نیست و حریم متعلق به کسی نیست حریم فاصله عدم استفاده است