مشاوره حقوقی رایگان - باسلام فاصله و حریم ساخت دو همسایه درساخت ساز در روستا چند متر باید باشد؟

باسلام من در یک روستا سال 91خونه ساختم همسایه بغلی اخیرا قدام بساخت کرده که ستون خود را در صفر زمین بین بنده علم کرده خواستم خاهشا ایا فاصله ای را رعایت کند یا نه حق قانونی ایشان هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام هیچ فاصله یا حریمی وجود ندارد،فقططرف باید درز انقطاع را رعایت مند که آنهم چند سانت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حریم ندارد باید درز انقطاع را رعایت کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وارد ملک شما نشده درست است، اما از نطر مهندسی اخیرا میگن چند سانت باید فاصله بدهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به تامین دلیل جهت کارشناسی موقعیت و تجاوز به ملک شما دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فاصله چند سانتی کافی است و حریمی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حریمی نیست فقط باید درز انقطاع رعایت شود که برای اطلاع در این امر می توانید به بنیاد مسکن مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قطعا حریم ملک مجاور باید لحاظ گردد از، طریق دهیاری پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مطابق قانون اقدام نمايد به شهرداری مربوطه مراجعه کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر ملک خودشان است می تواند در غیر این صورت تجاوز به ملک شماست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر دیوار و ستون را در زمین خود بنا نموده مشکلی ندارد اما به نظر درز انقطاع را باید رعایت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در ملک اختصاصی خودش باشد شما حق اعتراض ندارید.
می توانید از طریق دهیاری یا بنیاد موضوع را پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درز انقطاع باید رعایت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر باید فاصله را رعایت نماید و حق قانونی شما است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق شهرداری پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به تامین دلیل جهت کارشناسی موقعیت و تجاوز به ملک شما نیاز دارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بستگی به نظر کارشناس ساختمان دارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود باید درز انقطاع رعایت شود