مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و حضانت کودک

با سلام و خسته نباشید من یه خانم 31 ساله هستم که دخترمم متولد فروردین 88 هست من چطور میتونم بدون دردسر و در زمان کوتاه و با حداقل رفت و آمد به دادگاه طلاق بگیرم و این که حضانت دخترم چی میشه قابل ذکره که بگم من اصلا و ابدا هیچی از شوهرم نمیخوام و الان تو یه خونه ایم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورت توافق یکدیگر این موضوع امکان دارد.ولاغیر

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چرایک دفعه تصمیم گرفتیدحتی باداشتن فرزند،عجله وشتاب نکن،گرفتن طلاق بدون دردسرنیست!.موفق باشید