مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه

باسلام، بنده خانه ای خریدم و به تاریخ فردا چک دادم، با اینکه مبلغ ثمن معامله کامل در حساب شخصی بنده بود به دلیل اینکه چک مفقودی داشتم و با درخواست خودم حسابمو مسدود کرده بودم از فروشنده خواستم دو روز بعد از تاریخ چک وصولش کنه و قبول کرد و بعد حسابمو آزاد کردم و گفتم ببره پاس کنه، اما ایشون نه چک رو پاس میکنه و نه در دفترخانه حاضر میشه و میگه پشیمان شدم از فروش، آیا با مبایعه نامه ای که دارم باتوجه به اینکه همچنان پول در حساب اینجانب وجود داره میتونم اقدام کنم و خونه رو بگیرم؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بله.
با ارسال اظهارنامه و تذکر این نکته ک وجه چک در حساب کارسازی شده است