مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه حضور در دادگاه

با سلام،
متن ابلاغيه: منظور ابلاغيه چيست؟
در خصوص شكايت عليه شما در مهلت مقرر فوق، جهت اجرای حكم به اين شعبه حاضر گرديد. نتيجه عدم حضور، جلب است.
در صورتی كه در مهلت مقرر ١٠ روز پس از ابلاغ نسبت به پرداخت جزای نقدی اقدام نماييد، قاضی اجرای احكام ميتواند تا ٢٠٪ آن را كسر يا تخفيف دهد.
حالا اين متن يعنی چی؟ حكم بنده شده فقط جزای نقدی يا الكی؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام منظور از ابلاغیه آگاهی شما نسبت به حکمی که دادگاه برای شما تعیین می کند که چنانچه اعتراضی داشته باشید در موعد مقرر اقدامات قانونی را انجام دهید با توجه به اینکه حکم برای شما صادر شده و در حکم دادگاه بر اساس جرم مجازات ویا جزای نقدی تعیین گردیده است مراجعه به متن حکم تکلیف شما را مشخص می کند