مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خدا قوت، مادر من چهار برادر داره و دو خواهر که یکی از برادراش 7 سال پیش فوت شدن، پدر بزرگ (مادری) هم سال 61 فوت شدن، زمینها و اموالی که داشتن دست پسراشون بوده تو این مدت و رو زمینها هم هر چه کار کردن به خواهراش ندادن، حدود 30 سال پیش برادراش از مادرم و خاله هام تو محضر و دادگاه امضا گرفتن که هیچ ادعایی در قبال اموال پدربزرگم نداشته باشن اینا هم از رو دلسوزی و بی اطلاعی (چون سواد ندارن) رفتن امضا کردن، البته بهشون گفته بودن که برا وام میخوایم ازتون امضا بگیریم (کلک زدن) حدود 25 سال پیش تا الان که مادرم ادعای ارث کرده بهش نمیدن، زمینها هم هنوز به نام پدربزرگم هست، چطوری میتونیم پیگیری کنیم، آیا اصلا اگه پیگیری کنه چیزی گیرش میاد یا نه، هیچ اطلاعی هم از اون برگه که امضا کردن ندارن، ممنون میشم راهنمائیم بفرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرادعای وام بوده قطعا درمحضرثبت شده واگرثبت نشده قطعا بابت وام نبوذه. وهمچنین دردادگاه .باید وکیل بگیرید تا سندمحضری وپرونده دادگاه رابخواند تا راهکارارائه دهد واگربخشیده قابل رجوع وبرگشت مال وجود دارد