مشاوره حقوقی رایگان - اجحاف در مدت بیمه بیکاری

باسلام وقت بخیر
بیمه بیکاری میگیرم ولی با داشتن دختر مجرد و بیکار منو مجرد محسوب کرده اند و با راهنمایی شما مشاورین عزیز رفتم بهشون اعتراض کردم که من متاهل محسوب میشم و 6 ماه به مدت بیمه بیکاری من افزوده میشود حالا قراره بازرس بفرستن که ایا من خرج این دخترم رو میدم یا نه از پدرش نفقه میگیره و استشهاد محلی هم بردم قبول نکردن و حالا اگه جواب منفی بمن بدن چکار بایستی کنم ؟ باتشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بایستی دخترانتان علیه شما در دادگاه دادخواست مطالبه نفقه اقارب تقدیم کند با حکم دادگاه اقدام کنید . مفوق باشید