مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام دوماه پیش ماشین خریدم دیشب پلیس ماشینمو توقیف کرده میگه صاحب پلاک حکم توقیف خودرو رو گرفته برای رفع توقیف چه کار باید بکنم ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

به شعبه توقیف کننده یا صاحب پلاک مراجعه و با همکاری وی پلاک را تعویض کنید

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام به دادگاه توقیف کننده خودرو‌مراجعه کنید و علت توقیف را بپرسید و مساله را حل کنید