مشاوره حقوقی رایگان - كارشناس شورای حل اختلاف

سلام، كابينت كاری ناشي است و كارش را نميتواند انجام دهد، ازشون خواستم بقيه كار را برش ندهد و همين را انجام دهد و حساب كتاب كند. كارشناس براي تامين دليل آوردم ولي ايشان چيزي كه من گفتم ننوشتن بر ضرر من نوشتن، نوشتن كلا كار را تعطيل كنند و حدود ٨ متر ام دی اف هست، نوشتن ١٣ ١٤ متر مربع بدون اينكه اندازه بگيرند، به نظرتون چيكار ميتونم بكنم؟ از طرف ديگه ام اون آقا ادعا ميكنه خيلي كار بلده و من مانعش شدم، لطفا راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اول از طریق مسالمت امیز حل و فصل کنید سپس اگر قراردادی دارید باید به قرارداد رجوع بشه و سوم اینکه نهایتا در صورتیکه موارد اول و دوم به نتیجه نرسید توسط یک کابینت کار دیگر اقدامات رو اگر انجام بدین باید تا این مقدار از کار ایشون رو جبران کرده باشید