مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام من خواستگار دختری هستم که خیلی همديگرو دوست داریم چند بار خواستگاری رفتیم باباش میگه نمیدم. من با دختر قرار گذاشتیم که فرار کنیم تا بشه اینجوری عقد کنیم. ایا میشه بعد فرار از طریق دادگاه بدون حضور پدر مادرمان عقد کنیم؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بدون نیاز به فرار و ارتکاب جرم ، دختر میتواند دادخواست بدهد و با معرفی شما و با حکم دادگاه قانونی ازدواج‌ کنید