مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام! باماشینم که پراید مدل سال1388 هست درتاریخ 26خرداد 97 در شهر قم که در اثر ترمز ناگهانی از جلو به یک خودرو پیکان برخورد میکنم و از عقب هم یک پراید به عقب ماشینم برخورد میکند که در اثر این تصادف قسمت جلو و عقب ماشینم صدمه میبیند و یکی از بستگانم که قسمت عقب ماشین بوده در اثر برخورد عینکش با صندلی جلو مقداری پلک چشمش جراحت میبیند و با اعزام به بیمارستان قسمت صدمه دیده بخیه میخورد. حال سوالم این است:
1- برای مطالبه هزینه افت قیمت خودروی من باتوجه به موارد مذکور اگر بخواهم از طریق شورای حل اختلاف پیگیری نمایم چون برای تشکیل پرونده باید هزینه کنم و هم از تهران به قم در رفت و آمد باشم ؛ میتوانم آنرا دریافت کنم؟ و چقدر احتمال دارد که بتوانم خسارت دریافت کنم؟ روند و مراحل رسیدگی در شورای حل اختلاف زیاد نیست؟ به صرفه هست که پیگیری کنم؟ بایستی ذکر کنم که بعد از رویت کارشناس تعیین خسارت بیمه، ماشینم در تعمیرگاه درحال تعمیر می باشد. اگر جوابتون درباره پیگیری گرفتن خسارت افت مثبت هست، چون ماشین درحال تعمیر هست اشکال نداره ؟(دیر نشده است؟)
2- اگر شخص آسیب دیده برای گرفتن دیه از مقصر این تصادف در دادسرا شکایت کند؛ چون من نسبت به خودروی جلویی مقصر بوده ام و ماشین عقبی نسبت به من مقصر بوده است آیا ضربه ای که شخص مجروح در اثر آن ایجاد شده بخاطر ترمز به سمت جلوی ماشین من می باشد یا ضربه خودروی عقبی ؟ (من مقصر این جراحت هستم یا ماشین عقبی؟)
لطفا من را راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام همه چیز بستگی به نظر کارشناسی دارد اگر کارشناسی به نفع شما باشد هر خسارت مادی قابل مطالبه خواهد بود موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.افت تعلیق تمی گیرد.بستگی به نظر کارشناس که جراحت را ناشی از چی بداند.یاالله