مشاوره حقوقی رایگان - میزان اعتبار قولنامه

با سلام
من هفته گذشته یک خانه را صد میلیون رهن کردم. قرار شد 90 میلیونش رو بدم و 10 میلیونش رو چهارماه آینده بدم
صاحب خانه گفت پسرم بنگاه املاک دارد بیا قولنامه رو توی بنگاه پسرم بنویسیم
در بنگاه فقط صاحب خانه و پسرش و من بودیم
روی دیوار جواز کسب املاک رو گشتم ولی ندیدم
من قولنامه رو خواندم و در قسمت امضای مستاجر، امضا و اثر انگشت زدم
چون شاهد همراهم نبود، پسرش به من گفت که برو از مغازه بغل، فلانی رو صدا کن بیاد جای شاهد امضا کنه
رفتم صدا کردم و برگشتم دیدم در قسمت موجر امضا و اثر انگشت شده بود و من نفهمیدم چه کسی امضا کرد و انگشت زد .. شاهد رو هم نمیشناختم و شاهد فقط امضا کرد و انگشت نزد و رفت.
با توجه به اینکه شاهد نداشتم و شاهد غریبه و ناشناس آوردم و نبودن جواز کسب روی دیوار بنگاه و نامشخص بودن صاحب امضا در قسمت موجر
آیا صاحب خونه و پسرش میتونن هرگونه ادعایی کنن و کلاهبرداری کنن؟
فکر کنم صاحبخونه هم خودش وکیل هست
چیکار کنم خیالم راحت بشه؟
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

قطعا باید در حضور شماو بعد از مشاهده مدارک شناسایی امضا شود و شاهد هم حداقل یک نفر از آشنایان شما باشد که اگر به مشکلی خوردید با شهادت شهود حداقل بتوانید اقدام کنید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به اتحادیه مشاوران املاک مراجعه و نام بنگاه و بنگاه را بگویید تا مشخص شود مجوز دارد یا خیر