مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن خسارت تاخیر و خسارت وسایل ملک از مستاجر

سلام و عرض ادب

بنده یک مستاجر دارم که با وجود اتمام و گذشتن چند ماهه قرارداد اجاره، ملک را تخلیه نکرد. از طرفی قرارداد اجاره بنده با ایشون فقط یک امضا داشت به همین دلیل بنده درخواست حکم تخلیه کردم و جلسه شورای حل اختلاف هم چند هفته آینده گذاشته شده است. این را هم بگویم که این ملک تنها ملک بنده هست و چون متاهل هستم خودم قصد رفتن به این منزل را دارم. شکی ندارم که قاضی به نفع بنده حکم میدهد.

توی قرارداد ذکر شده که بابت هر روز تاخیر در تخلیه ملک مبلغی را باید بابت جریمه بپردازند و از طرفی بنده اطلاع دارم که به برخی از وسایل منزل که در اختیار ایشون بوده آسیب جدی وارد شده. مثلا آیفن تصویری و کولر عملا کار نمیکنه در صورتی که کاملا صحیح به ایشون تحویل داده شده. من چجوری میتونم درخواست کنم که این خسارات رو طلب کنم؟ چجوری میتونم اصلا اثبات کنم که ایشون چنین خساراتی را زده؟ آیا شورای حل اختلاف کارشناسی میفرستد؟ البته در قرارداد ذکر شده که این موارد صحیح و سالم تحویل شده است.

باتشکر

پاسخ ها :

مطالبه خسارت مستاجر به ملک خسارت مستاجر به ملک خسارت تاخیر در تخلیه مستاجر عدم تخلیه مستاجر موجر مستاجر اجاره خسارت