مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه از طرف مستاجر

عرض سلام.
تاریخ انعقاد قرارداد با مستاجرم اردیبهشت ماه بوده و تا امروز تخلیه نکرده است. به خاطر پدر و مادرش رعایت کردم و سخت گیری نکردم. اکنون با گذشت 4 ماه هنوز تخلیه نکرده است و مدعی است شکایت کنید. با توجه به شرایط کرونا که پیش آمده شکایت از مستاجر چقدر زمان میبرد تا به جواب برسم؟ آیا به او مهلت دوباره می دهند به خاطر کرونا؟
و دوم این که خسارت تخلیه نکردن آپارتمان به من تعلق می‌گیرد، مضاف بر این که به آپارتمان خسارت هم وارد کرده است؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام با توجه به انقضای مدت اجاره میتواند دادخواست تخلیه بخواهید ضمنا اجور معوقه را هم میتوان مطالبه کرد و برای خسارت ابتدا تامین دلیل بگیرید یا ضمن دادخواست درخواست کارشناسی کنید پرونده به شعبه ارجاع و تعین وقت خواهد شد زمان قابل پیش بینی نیست