مشاوره حقوقی رایگان - سلام من یه آپارتمان خرید کردم دو قسط ان را داده ام و قسط آخرش که همزمان با سند زدن هست

سلام من یه آپارتمان خرید کردم دو قسط ان را داده ام و قسط آخرش که همزمان با سند زدن هست فروشنده بدون اینکه مورد معامله را تسلیم کند تقاضای ثمن معامله را کرده و مستاجر آن هم قراردادش به اتمام رسیده و تخلیه نمیکند و نکته بعدی که اجاره نامه ای با مستاجر ندارم و فقط یک قرارداد مبایعه نامه دارم و طرف فروشنده هم توانایی تخلیه اپارتمان را ندارد و میگوید که با مستاجر فروخته است و روز سند زدن اگر نیایی معامله فسخ و ضرر زیان میگیرد لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام تعهدات طرفین تابع شروط مندرج در قرارداد بیعی است که طی ان شما اپارتمان را خریداری نمودید لذا هرگونه تخلف هرطرف می بایست الزام اجرای تعهد را از دادگاه مطالبه نمائید ودر مورد اینکه شما قرارداد اجاره ندارید مشکلی نیست شما با قولنامه عادی که در دست دارید قانونا قائم مقام مالک قبلی هستید مگر اینکه مستاجر هنوز مدت اجاره اش تمام نشده باشد لذا توصیه می گردد قبل ازهر گونه اقدام قضائی بدوا تمام مساعی خودرا بکارگیرید که موضوع بصورت مسالمت امیز حل وفصل گردد . موفق باشید