مشاوره حقوقی رایگان - پرسش حقوقی ملکی

سلام،ملک مشاعی را خریدم فروشنده به من وکالتنامه رسمی داد ولی اصل سند ثبتی را ندیدم طی دادخواست سند ثبتی ملک را خواستم اما با استعلام از اداره ثبت مشخص گردید ملک متعلق به دیگری است و فروشنده مالکیت ندارد،
حالا میخاهم شکایت فروش مال غیر کنم اما فروشنده میگوید چون زمین مشاع است شماره صفحه، دفتر و سند اشتباه شده است،
آیا چنین استدلالی قانونی و قابل قبول است؟ ممنونم از جواب شما

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام از طریق شکایت کیفری و با نظر مرجع قضایی این امر روشن میشود