مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شماره موتور خودرو

با سلام.
2 سال پیش خودروی پژو خریدم. فروشنده زمان تعویض پلاک با مامور بازدید فنی فامیل بود و به من گفت نمیخواد دودی شیشه ها و کپسول گاز غیر فابریکی رو در بیاری، مامور آشناست. و واقعا هم همینطور شد و بعد اصرار کرد تا من سند هم زدم به نامم. یک سال بعد ماشین رو فروختم و چند بار ماشین فروخته شد. آخرین نفر که من ازش خواستم تا تعویض پلاک کنه ولی موقع تعویض پلاک مامور گفت پلاک دست خورده و پلاک ماشین های مدل 85 اینطور نیست؛ گفت برید یه ماشین 85 پیدا کنید که پلاکش اینطور باشه و بیارید ببینم اگه بود برای شما هم امضا میکنم. نمیدونم مامور شک داره یا واقعا پلاک موتور دست خورده؟ زمان من و بعد از من هم ماشین تعمیر موتور نداشته.

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام از طريق شوراى حل اختلاف تامين دليل كنيد و تقاضاى كارشناس رسمى اتومبيل نماييد تا تشخيص اصالت خودرو نمايند