مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعل

با سلام. من یک آپارتمان خریداری کردم ولی چون موقع نوشتن مبایعه نامه نتوانستم پول بنگاه را بدهم بنگاهدار مبایعه نامه را به من نداد من دو هفته بعد پول مشاور املاک را دادم و مبایعه نامه را تحویل گرفتم بعدا وقتی مبایعه نامه را دیدم متوجه شدم دو سطر در مبایعه نامه اضافه شده است که به ضرر من میباشد. حتی مبایعه نامه را به اتحادیه مشاورین املاک بردم و آنها از روی رنگ خودکار گفتند که این دو سطر بعدا اضافه شده. حال سوال من این است که آیا من میتوانم به عنوان جعل از مشاور املاک و فروشنده شکایت کنم. و سوال دوم این که اگر نتوانم جعل را ثابت کنم آیا مشاور املاک و فروشنده میتوانند از من شکایت کنند و اعاده حیثیت کنند؟ با تشکر

پاسخ ها :

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

با سلام
می تونید شکایت کنید و در صورتی که ثابت نشه احتمال محکومیت شما به اعاده حیثیت مشاور املاک وجود نداره و در این خصوص نگران نباشید

پرسشگر :

ممنون از پاسخگویی شما.آیا فروشنده هم نمیتواند اعاده حیثیت کند؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرجعل صورت نگرفته وشمامرددهستی،شکایت نکن.موفق باشید

علي  شادمان

علي شادمان :

باسلام بله الحاق و اضافه نمودن کلماتی بر متن مبایعه نامه مصداق تام جرم جعل میباشد کارشناسان خط معمولا از میزان نفوذ جوهر و نحوه تحریر قطعا متوجه خواهند شد که جعل اتفاق افتاده ...اگر قطعا مطعن هستین که این اتفاق افتاده پیگیر باشین وگر نه میتونن به جرم افترا شمارو مورد پیگرد قرار بدهند البته اگه سو نیت در شما نباشه معمولا رای نمیدن